Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMediaPrøv en gratis
Easyweb demo

Klik her og få en
gratis analyse af
din hjemmeside

Få et gratis opkald med rådgivning fra en af vore dygtige konsulenter


Betalingsgateway - betalingssystem til din webshop

De fleste online butikker (webshops) idag, har tilkoblet et betalingssystem / betalingsgateway. Det giver mulighed for, at der udover den direkte online bestilling af varer, ligeledes er mulighed for at modtage betalinger fra kunder via kredikort, netbanking m.v.

For at kunne benytte vores betalingssystem / betalingsgateway, kræves en indløsningsaftale med PBS. Ligeledes kræver det at din hjemmeside er programmeret til at understøtte dette. Hvis du har din hjemmeside eller webshop hos os, er det naturligvis noget vi hjælper dig med.

Ønsker du herudover at benytte kontooverførsler via Netbank (e-betaling) eller andre korttyper, kræves der desuden en aftale med de respektive banker, samt kortudbyder.

Betalingsgateway og betalingssystem er godkendt og certificeret af PBS. Systemet benytter en krypteringsnøgle leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS. Nøglen sikrer at uvedkommende ikke kan opfange følsomme oplysninger.

Vores betalingsgateway / betalingssystem er koblet til en betalingsserver, som står placeret i sikret serverrum med tyverialarm, nødstrømsanlæg og aircondition. Systemet overvåges 24 timer i døgnet 365 dage om året.


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: