Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMediaPrøv en gratis
Easyweb demo

Klik her og få en
gratis analyse af
din hjemmeside

Få et gratis opkald med rådgivning fra en af vore dygtige konsulenter


Hjemmeside / webdesign

I forbindelse med vores easyWEB CMS løsninger, designer vi hjemmesider som er bygget til at være nemme at vedligeholde og udvikle videre på. For hver kunde laver vi et individuelt design som underbygger det produkt og den profilering som dit firma har.

Design og programmering omfatter profileringen af selve hjemmesiden. Dvs. hjemmesidedesign mhp. at give virksomheden en professionel profil udadtil.
Hertil kommer oprettelse af metatags (søgeord) og tilmelding til de 7 største søgemaskiner mhp. at sørge for at virksomheden bliver kategoriseret i søgemaskinerne på Internettet.


Hvad får du ved køb af hjemmeside?


At skabe sig et image..

Når man idag surfer rundt på Internettet lægger man med det samme (ofte ubevidst) mærke til om firmaets hjemmeside fremstår professionelt eller ej. Firmaet bliver med det samme sat i bås af den besøgende, og her gælder det om at få kundens synspunkt på firmaet til at fremstå så godt som muligt.
Firmaer med en dårlig og ikke brugervenlig hjemmeside giver oftest associationer til at selve firmaet også er rodet og uprofessionelt. Kan hjemmesiden derimod afspejle at man har styr på tingene og at man er seriøs, har man allerede der skabt sig et stærkt image hos kunden.


Et solidt fundament..
Det handler om at skabe et solidt fundament fra begyndelsen. Har man dette er det altid nemmere at bygge videre på projektet uden at det hele vælter. Vi lægger vægt på at levere et helhedsprodukt til vore kunder, som gør at de kan føle sig trygge og blive fortrolige med deres hjemmeside og den tilhørende anvendelse af vores system til opdatering af hjemmesiden.
Erfaring viser, at et simpelt og solidt fundament er langt bedre end et alt for avanceret fundament, som med tiden vil vakle for dig som kunde - i og med du ikke selv vil kunne håndtere hjemmesiden. Derfor tager vi altid udgangspunkt i at simplificere den enkeltes behov.

"Det er altid sværere at få noget kompliceret til at se simpelt ud, end at få noget simpelt til at virke kompliceret"


Opdatering..
De fleste firmaer er i konstant udvikling, men alligevel ses det ofte at deres hjemmeside ikke har fulgt med firmaets udvikling. Det er utrolig vigtigt at vedligeholde og opdatere sin hjemmeside så den altid repæsenterer firmaets visioner, produkter, image mv.


De "usynlige" funktioner..
En hjemmeside består ikke bare af hvad man umiddelbart kan se visuelt. Bag ved den grafiske facade ligger en masse overvejelser som de fleste ikke kender til.

Alt for mange har en hjemmeside som er lavet af deres nevø eller en de kender, som billigt eller gratis har lavet denne for deres firma. Dette ender desværre alt for ofte med et ufærdigt resultat, og at der ikke er taget stilling til hjemmesidens "usynlige" funktionaliteter.

  • Markedsføring:
    En af de "usynlige" funktioner er hvorledes din hjemmeside kan findes af søgemaskiner rundt omkring i verdenen. Her er det vigtig at få en professionel til at lægge en strategi og gøre sig de relevante overvejelser for hvorledes du får mest mulig ud af din hjemmeside.
    Hvis din hjemmesides søgedata er lavet ordentligt og kan findes via søgemaskinerne, sidder du reelt med en gratis markedsførings- platform. Alt for mange går fuldstændig glip af dette.

  • Teknisk funktionalitet:
    En anden ting som ofte mangler, er at hjemmesiden overholder de gældende standarder (W3C) indenfor hjemmesider. Overholder koden bag hjemmesiden ikke disse standarder, vil det ikke være alle som vil kunne se hjemmesiden, som den bør ses. (Det kan fx være et billede der ikke kan ses, eller en knap man ikke kan trykke på, og derved kan brugeren så ikke komme videre på din hjemmeside.)
    Der findes mange forskellige operativsystemer(Windows, Mac, Linux m.m) og browsere(Internet Explorer, Firefox, Safari) og hvis hjemmesiden ikke overholder de gældende standarder vil den ikke kunne ses ordentligt i alle de forskellige systemer. Herved udelukker man en potentiel kundegruppe.

IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: