Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMediaPrøv en gratis
Easyweb demo

Klik her og få en
gratis analyse af
din hjemmeside

Få et gratis opkald med rådgivning fra en af vore dygtige konsulenter


Webeditor easyWEB


Med IntraMedia easyWEB CMS har du ikke brug for en webmaster eller en webprogrammør når din side skal opdateres.
EasyWeb CMS åbnes direkte i din browser (fx. Internet Explorer) og kræver derfor ikke at der installeres noget på den pc hvorfra det skal anvendes. Dette betyder samtidig også at man har mulighed for at opdatere i hjemmesiden uanset hvor i verden man befinder sig sålænge man har adgang til en pc med internetforbindelse.

Med webeditoren kan du arbejde med din hjemmeside på samme måde som du arbejder med et word dokument. Du får et væld af formateringsmuligheder, som kan betjenes hurtigt og enkelt via musen eller genveje på dit tastatur.

Webeditoren er opbygget efter principper som kendes fra gængse tekstbehandlings programmer, således at det er så let at gå til som muligt. Du kan på denne måde se alt dit indhold visuelt mens du arbejder med det, fx imens du indsætter billeder og skriver tekst som skal ind på din hjemmeside.
Når du er færdig med at redigere tekst eller andet indhold til en given side, kan du blot klikke "OK" for at gemme, og derefter vil det med det samme være tilgængeligt på din hjemmeside på internettet for hele verden - Nemt, hurtigt og effektivt.


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: