Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia



Prøv en gratis
Easyweb demo

Klik her og få en
gratis analyse af
din hjemmeside

Få et gratis opkald med rådgivning fra en af vore dygtige konsulenter


Usercontrol


Usercontrol modulet giver mulighed for at tilføje dine egne Usercontrols til en given side eller del af hjemmesiden. En usercontrol er et .NET objekt som kan tilføjes en side, fx så du selv eller en af dine egne programmører selv kan kode direkte på sider som ligger i easyWEB uden at det kræver indsigt i selve easyWEB CMS.

Herudover kan du med Usercontrol få tilføjet 3. parts komponenter, fx specielle formularer, dataudtræk, login-system eller lign. som du har fra et andet bureau. Det kan også være en ekstern webservice du abonnerer på, som kræver installation eller opsætning af kode på din hjemmeside.

Usercontrols tilføjes fleksibelt via easyWEB CMS, således at de kan flyttes rundt eller indsættes ligesom almindelige tekstafsnit i easyWEB. Det giver dig mulighed for nemt at indsætte nye Usercontrols eller flytte formularen, dataudtræk eller hvad der nu er i din usercontrol til en anden side på din hjemmeside. Det gøres blot med klik med musen og kræver ingen programmering eller teknisk opsætning, blot almindeligt brugerkendskab til easyWEB CMS.


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: