Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMediaPrøv en gratis
Easyweb demo

Klik her og få en
gratis analyse af
din hjemmeside

Få et gratis opkald med rådgivning fra en af vore dygtige konsulenter


Google Maps


Google Maps modulet giver dig mulighed for at tilføje et Google Kort til dine sider på din hjemmeside. Normalt kræver det indsættelse af koder på din hjemmeside og teknisk viden om dette, men med Google Maps modulet får du et let værktøj hvor du kan tilføje et kort til din hjemmeside på få sekunder.

Google Maps er gratis at anvende, og har du først modulet til din easyWEB CMS pakke, har du således ingen løbende omkostninger ved brug af Google Maps (modsat mange andre kendte kommercielle tjenester som tager et årligt gebyr for dette).

Google Maps er i den seneste tid blevet stærkt udvidet i Danmark, og betyder at du idag kan bruge services såsom ruteplanlægning / vejvisning, terrænoversigt, sattelit billeder og meget mere.

Når et Google kort integreres på din side, kan brugeren direkte på din hjemmeside sidde og navigere, zoome og planlægge sin rute på din hjemmeside. Dermed gør du det nemt for dine kunder altid at finde en lokation du ønsker, f.eks. din butiks besøgsadresse.
Du kan tilføje så mange kort du ønsker på din hjemmeside og i dit CMS, og du vælger selv hvordan kortet skal stå, hvilken adresse det skal vise, størrelse, etc.


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: