Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia


Derfor skal du vælge et Cm system til din hjemmeside

Giver din hjemmeside ikke det ønskede resultat? Med et Content Management System kan du flytte fokus fra avanceret kodning til kvalitetsindhold og hyppigere opdateringer af din hjemmeside. Her ser vi nærmere på flere gode argumenter for at vælge et Cm system til din hjemmeside.

Slut med slatten hjemmeside

Bliver din hjemmeside ikke opdateret ofte nok? Tit hænger mangel på opdateringer sammen med, at det simpelthen er for tidskrævende at vedligeholde en hjemmeside. Indholdet skal udformes, og siden skal indholdet kodes ind på hjemmeside. I dag findes der heldigvis råd for det problem.

Hvis du skifter til et Cm system kan du hurtigt og let tilføje nyt indhold på din hjemmeside. Kodningen skal du ikke bekymre dig om, da Cm systemet automatisk koder og sætter siden op, så den sælger budskabet på den helt rigtige måde.

På den måde kan du sørge for, at dine kunder og andre besøgende altid er forsynet med seneste nyt om din virksomhed og jeres produkter.

Mange tilpasningsmuligheder

Hvem siger det skal være svært at få en professionel hjemmeside? Med et Cm system til din hjemmeside kan du helt uden besvær vælge mellem mange forskellige skabeloner, alt afhængig af, hvad din hjemmeside skal udstråle.

Du kan også skifte mellem skabeloner bagudrettet. Det vil sige, at du sagtens kan opdatere din hjemmesides udseende uden du behøver sige farvel til sidens indhold.

Du har også mulighed for et væld af ekstrafunktioner, som du kan tilføje efter behov. Du kan eksempelvis opleve, at du får behov for mere statistik på din hjemmeside. Enkelte udbydere af Cm systemer leverer Cm systemer som på forhånd har mulighed for at blive integreret med Google Analytics.

Det betyder, at du lynhurtigt kan få overblik over, hvilke af dine sider som dine brugere bruger mest tid på, og om disse sider konverterer dine besøg til kunder.

Vælg et Cm system til din hjemmeside

Et Cm system kan spare dig for en masse tid og besvær, når du skal vedligeholde din hjemmeside. Teknologien betyder, at tid og begrænsede tekniske kompetencer ikke længere er til hinder for, at du kan levere kvalitetsindhold og tilbud til dine besøgende.


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: