Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia


Content Management System - spar på programmøren

Skal du eller din virksomhed have ny hjemmeside? Glem alt om avancerede HTML, CSS og PHP-koder. Det er legende let at sætte en hjemmeside op med et Content Management System (også kaldet CMS System). Systemet klarer den avancerede kodning for dig, så du kan fokusere på vigtigere ting, som hjemmesidens indhold. I denne artikel stiller vi skarpt på de mange fordele ved et Content Management System.

Content Management revolutionen

Content Management Systemer har revolutioneret måden, hjemmesider bliver lavet på. Formålet med et Content Management System er at forenkle en ellers avanceret proces, som hidtil var forbeholdt programmører og andre entusiaster.

Et Content Management System er et stykke software, som tilføjer en brugervenlig og overskuelig grænseflade mellem dig og det indhold, du ønsker vist på din hjemmeside. Det betyder, at du eller din virksomhed kan flytte fokus fra webdesign og kodning, og i stedet fokusere på kvalitetsindhold til sidens besøgende.

Alle kan blive en haj med et Content Management System

I et Content Management System kan én eller flere brugere frit oprette, redigere og slette indhold, som med et enkelt klik kan publiceres direkte på din hjemmeside. Opdateringen sker hurtigt, og alle ændringer og nyt indhold du tilføjer vil typisk blive vist på hjemmesiden sekunder efter.

Det er en fordel fordi ansatte uden stor teknisk snilde også kan være med, når der skal oprettes eller redigeres indhold. De fleste Content Management Systemer er rigtig brugervenlige, og lette at komme i gang med. Det er med til at skabe en helt unik fleksibilitet, fordi du ikke længere er afhængig af, at din webmaster er på arbejde.

Alt er samlet ét sted

Hader du også rod? Med et Content Management System er alle dine dokumenter, billeder, artikler og hjemmesidefiler samlet ét sted. Alle filerne er lette at gå til, og de fleste Content Management Systemer har en søgefunktion, så du lynhurtigt kan finde den fil eller det billede, du leder efter.

Du har også mulighed for at indstille, hvornår du ønsker indhold udgivet på hjemmesiden. Det kan være en fordel, hvis du har et tilbud, som du først ønsker publiceret to uger efter tilbudsmaterialet ligger klar på dit skrivebord. En massivt tidsbesparende faktor i forhold til traditionel hjemmesideprogrammering, hvor al publicering foregår manuelt.

Bliv din egen webmaster – kom i gang med et Content Management System / CMS i dag!


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: