Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia


Hvad er en CMS løsning ?

Udtrykket CMS løsning står for Content Management System løsning. En CMS løsning er fuldt udbygget pakkeløsninger, der hjælper med at administrere et websted. En dynamisk tilstedeværelse på Internettet er afgørende for succes i erhvervslivet i dag. Hvert produkt eller tjeneste skal have en online tilstedeværelse, som ikke kun er i stand til at tiltrække besøgende, men også bevare dem ved at tilbyde interessant og opdateret indhold. At eje et websted, hvor der ikke sker noget, uanset hvor meget tid der går, eller giver de samme gamle, forældede oplysninger til en besøgende, er den hurtigste måde at tabe dine potentielle kunder til kyndige konkurrenter.

For teknologisk udfordrede virksomhedsejere, kan forvaltning og opdatering af en hjemmeside, så der altid er nyt og interessant være svært. En omfattende og effektiv CMS løsning lader virksomhedsejere administrere og opdatere hjemmesideløsningen nemt og effektivt, uden store kvaler med teknikker. Læs evt. mere om forskellige typer af CMS løsninger her

Et godt designet CMS overflødiggør behovet for omfattende html eller CSS viden. Slutbrugeren skal blot følge nemme instruktioner og dermed nemt lære procedurerne i systemet, for at varetage data og billeder på hjemmesiden. Des enklere en CMS løsning er at forstå og bruge, jo bedre er det konstrueret.

De fleste hjemmesideejere kan nu bruge en billig CMS løsning til at håndtere hovedparten af arbejdet med at gøre hjemmesiden til et virkelig dynamisk og fængende markedsføringsværktøj. Ved at undgå behovet for en professionel webmaster, kan virksomheden ikke kun spare penge, men også holde følsomme forretningsoplysninger inden for sine fire vægge og få bedre kontrol over, hvordan hjemmesiden ser ud.

IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: